Pasen bij Vegantown

Pasen duurt nog twee maand maar bij Vegantown was het paasassortiment al binnen en aangezien er bij de Albert Heijn bijna niets ligt, besloot ik een bestelling te doen. Eigenlijk had ik de bestelling pas in april willen doen, maar doordat het uit de UK moet komen en niemand een idee heeft wat er gaat gebeuren met de Brexit, besloot ik het nu te bestellen. Dus kijk snel mee naar alle lekkernijen waaronder ook voor Pasen!

Vegantown Pasen
Dit is donkere chocola met daarin een soort knapperig blokje met toffeesmaak. Er was een product met net zo’n soort knapperige toffee die ik eigenlijk had willen bestellen, maar die was helaas uitverkocht. Daarom bestelde ik deze grote blokken en Thomas en ik hebben ze al geprobeerd en ze zijn heel lekker.

Vegantown Pasen
Ik ben gek op de truffels van Booja Booja al zijn ze wel enorm duur. Dit ei ziet er in het echt nog zoveel mooier uit dan op de foto en ik ga genieten van de gezouten karamel truffels die erin zitten. Het is net alsof ik met Pasen een cadeautje uit mag pakken.

Vegantown Pasen
Deze vier reepjes heb ik ook al een aantal keer gehad en ze bevallen perfect. Je kunt ze los kopen of in een iets goedkopere bundel en aangezien ik ze toch allemaal lekker vind, deed ik dat laatste. Ze zijn ook fantastisch om mee te nemen want ze zijn niet enorm groot en dan kun je toch van iets lekkers genieten. De smaken van links naar rechts zijn honeycomb, gewone chocola, mint en sinaasappel.

Vegantown Pasen
Deze truffels zijn nieuw voor ons maar wat zijn ze lekker. Ze doen me enorm denken aan gewone slagroomtruffels maar dan met zout en karamel want daar ben ik gek op, haha! Ook deze chocolaatjes zijn goedgekeurd door ons!

Vegantown Pasen
Geen Reese’s peanutbuttercups en pieces meer hier in huis maar wel deze veganistische variant ervan. Als je toch al een bestelling laat overkomen, dan kun je net zo goed alle favorieten mee bestellen. Lekker.

Vegantown Pasen
In Nederland heb ik nog weinig paaseieren gezien die niet alleen massief puur zijn en helaas ben ik geen fan van puur massief. Daarom bestelde ik een zakje met deze kleine eitjes mee en ik ben heel benieuwd hoe ze smaken.

Vegantown Pasen
Deze brownie was nieuw in het assortiment en het product werd uitgelicht op de Instagrampagina van Vegantown dus ik was wel benieuwd. Thomas en ik heb deze brownie gedeeld met een lading aardbeien als toetje en we vonden hem beiden heel lekker. Hij was wat meer karamel-achtig en daardoor lekker plakkerig en smeuïg.

Vegantown Pasen
De smarties van dit merk zijn heel erg lekker en alhoewel we ze ook hebben gevonden bij de Jumbo in Groningen, heb ik ze in deze bestelling mee besteld. Echt een favoriet en ik vind de kleuren écht bij Pasen passen omdat ze in mooie pastelkleuren gekleurd zijn.

Vegantown Pasen
Ze zitten niet meer echt op de goede plek in de verpakking maar deze eieren zien er wel lekker uit! Het zijn pure eieren met muntsmaak en knapperige stukjes. Ik heb vorig jaar iets grappigs over mezelf geleerd met munt in chocola. Dingen zoals after eight vind ik niet lekker, dat is te veel munt bij de chocola. Maar als er gewoon een klein beetje muntsmaak aan zit, vind ik het wel lekker dus ik hoop dat ik deze eieren wel lekker vind!

Vegantown Pasen
Van deze reep hoop ik dat hij net zo lekker is als dat hij er uit ziet want jeetje. Stukjes chocola met een soort chocolademousse erin en ik begin zowat te kwijlen als ik naar het plaatje kijk. Het lijkt me een enorm luxe product dus ik denk dat ik deze reep nog even bewaar tot een speciaal moment, haha!

Vegantown Pasen
En als laatst kocht ik nog een reep van Mini Moos en de enige reden waarom ik deze heb gekocht is omdat er een paashaas op de voorkant staat. Soms ben ik enorm vatbaar voor marketing en in dit geval is het ze gelukt, haha!

Al deze heerlijkheden heb ik gekocht bij Vegantown in de UK en alhoewel je nog best wat betaald aan verzendkosten, vind ik het wel leuk om allemaal nieuwe producten te proberen zodat ik er met Pasen ook een beetje bij hoor. Want alhoewel je genoeg gluten- en melkvrije producten hebt zoals schuimpjes en marsepein, eet iedereen toch vooral veel gewone en chocolade eieren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.