2 Responses

 1. Yrla
  Yrla 4 januari 2014 at 15:42 | | Reply

  Ziet er goed uuuit! Maar macarons zijn ook heel goed zelf te maken. Je gebruikt mandelmeel als basis voor de koekjes. Volgens mij is dat ook zonder gluten? Verder geen verstand van natuurlijk :P, maar heb ze wel eens gemaakt, en duurde toen ong een halfuur. Koop ze ook liever zelf omdat ik hier geen mandelmeel kan krijgen en het dus zelf moet maken, en dat duurt 2 dagen… De vulling maak je zoals je zelf lekker vind, icing, botercreme, of chocola etc. Volgende keer dat ik weer in NL ben maar ff meel hamsteren 🙂 Al blijf ik de gekochte macarons het lekkerst vinden!

 2. Joyce
  Joyce 21 oktober 2014 at 14:00 | | Reply

  Ik heb genoten van je artikel. Zelf ben ik een liefhebben van deze hemelse koekjes. Maar het blijft altijd een kunst om de macarons zo perfect mogelijk te maken.
  Ze zeggen niet voor niets: oefenen baart kunst…

  Groetjes Joyce

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.