9 Responses

  1. Julie
    Julie 19 maart 2018 at 13:23 | | Reply

    Ik ben zelf geen keukenprinses maar dit ziet er echt lekker uit! 😀

  2. Jessica J.
    Jessica J. 19 maart 2018 at 14:39 | | Reply

    Wat een slimme manier om de luchtjes tegen te gaan! Dat onthoud ik! Ik heb een geurneutraliserende kaars van Yankee Candle en die doet z’n job ook goed. En de loempia’s zelf zien er natuurlijk heerlijk uit, mmm!

  3. Manon
    Manon 19 maart 2018 at 15:25 | | Reply

    Oh, ik heb ook een keer heerlijk gegeten bij Pho in Londen. En toevallig heb ik afgelopen kerst zelf ook loempia’s gemaakt, maar dan de ongefrituurde versie. En dat was ook heerlijk! Ik ben altijd een beetje bang om olie zo te verhitten in een pan en op die manier te frituren, dus daar waag ik me niet aan.

  4. Marlies
    Marlies 19 maart 2018 at 17:28 | | Reply

    Ziet er heerlijk uit. Handig ook om er meer te maken en die in te vriezen voor later.

  5. Lotte
    Lotte 19 maart 2018 at 20:27 | | Reply

    Ooh dit ziet er echt super goed uit! Ik moet toevallig morgen nog boodschappen doen, ik gok dat deze op ons week menu komen deze week!

  6. lydia
    lydia 19 maart 2018 at 22:13 | | Reply

    Lekker. zou er zin van krijgen. Goeie tip ook om de bakgeur te verdrijven. Ik heb al heel lang geen loempia’s meer gemaakt maar als ik ze maakte legde ik de gerolde op een platte bakplaat in de vriezer. Eenmaal bevroren kunnen ze bij elkaar in zakjes en plakken ze niet meer aan elkaar. Handig als je er maar een paar wilt bakken.

  7. nicole orriens
    nicole orriens 20 maart 2018 at 08:31 | | Reply

    Hmm, dit lijkt me zeker wel lekker. Alleen dat frituren spreekt me minder aan. Dat associeer ik zo erg met vet.

  8. Janet | thatonetime
    Janet | thatonetime 20 maart 2018 at 18:11 | | Reply

    Leuk! Ik heb in Thailand loempia’s leren maken en vind het echt leuk werk.

  9. Carla van Roekel
    Carla van Roekel 29 juli 2018 at 18:07 | | Reply

    Wij maken ze ook en bakken ze dan in de airfryer, gaat prima en ze smaken heerlijk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.