4 Responses

 1. Daniëlla
  Daniëlla 22 februari 2013 at 10:18 | | Reply

  Handige reviews, ik ken eigenlijk alle merken die je hier laat zien niet. Ik vind persoonlijk wel altijd een ‘stick’ veel fijner, ik vind het erg lastig als je met je vingers in zo’n blikje moet. Daar worden je vingers zo vettig van.

 2. Yrla
  Yrla 24 februari 2013 at 11:28 | | Reply

  Alleen om de doosjes zou ik ze al willen kopen haha! Maar ik hou het eerst bij gewone vaseline, die kan je overal voor gebruiken. Schroeven die moeilijk doen, fiets smeren, schoenen poetsen. Oh en je lippen worden er zacht van! Hihi, goedkoop ook nog. Maar als ik een speciale voor mn lippen weer zou kiezen zou ik die schattige blue tin doen. Of Eos lippenbalsem, maar die is zo duur :/ Wel de lekkerste.

  1. Suzanna
   Suzanna 24 februari 2013 at 11:50 | | Reply

   Ik heb ook EOS en die is ook fantastisch. Misschien doe ik daar ook wel een review van.

 3. Sijke
  Sijke 7 maart 2013 at 08:38 | | Reply

  Handig al die informatie, ik wilde altijd de Burt’s Bees proberen want die zie ik hier overal, maar na jouw review ervan denk ik dat ik hem toch maar oversla. Ik gebruik liever een wat vettiger lippen balsem, mijn persoonlijke favoriet is de lip therapy van Vaseline en dan die met cacoa butter. Smeert erg fijn en ruikt ook nog eens lekker!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.