Wat ligt er in mijn koelkast?

Nieuwsgierigheid is een rare karaktereigenschap want het kan zowel positief als negatief zijn. Veel mensen zijn toch wel een tikje nieuwsgierig als het gaat om andere mensen en ook dit kan zowel positief als negatief zijn. Ik probeer nieuwsgierigheid positief te benaderen want ik vind dat ik van andere mensen kan leren. Hoe richten mensen hun huis in, wat kopen ze in de supermarkt en wat eten ze elke dag? Ik ben nieuwsgierig naar hoe anderen hun leven inrichten, want daar kan ik inspiratie of handige tips uit halen. Vandaag laat ik zien wat er in mijn koelkast ligt en omdat ik foto’s heb gemaakt op boodschappen dag, ligt er ook echt iets in naast melk en bier, haha!

koelkast
In het bovenste vakje van de koelkast liggen vooral hele willekeurige producten. Blokjes kaas, plakjes cheddar, smeerworst van Thomas, geraspte kaas en een open zak M&M’s met amandelen erin.

koelkast
Op de tweede plank van de deur staat een open pot met Amsterdamse uitjes, een blikje drinken uit mijn kerstpakket van Thomas, een bakje zeezoutboter, citroensap en een open pot met aardbeienjam.

koelkast
Onderin de deur staat mijn lactosevrije melk, Thomas zijn melk, een pak Chrystal Clear zonder prik en een fles wijn uit mijn kerstpakket.

koelkast
Bovenin de koelkast leggen we vaak producten waar we anders geen plek voor hebben. Zo ligt er een open stuk roomboter op een bordje, een verpakking met halvarine voor Thomas’ brood, druiven en een open flesje 7 up met mojito smaak.

koelkast
Zo’n beetje alles wat op deze plank ligt was in de aanbieding. Activia, kaasjes en olijven, bloemkool, ham en spekreepjes, augurken en een spuitbus met slagroom.

koelkast
Op de onderste plank heb ik een open potje met olijven maar ik denk niet dat ik deze weer koop want ze zijn ontzettend zout. Er staan twee huzarenslaatjes omdat we daar zin in hadden, botersla voor het avondeten, kaas voor gratin, een open fles met sinaasappelsap en twee flessen met bakboter.

koelkast
En in de la onderin hebben we onze verzameling met appels. Ik vind appels uit de koelkast eigenlijk veel lekkerder dan gewoon en ze blijven ook langer houdbaar. Meestal kopen we zowel op maandag als donderdag een zak van 1.5 kilo, dus we hebben altijd genoeg appels.

koelkast
Onder de appels ligt een biertje van Thomas uit zijn kerstpakket en volgens mij ligt er ook een flesje cider van mij. En er ligt een doosje met M&M’s waarin pindakaas zit en die is enorm lekker!

En dit ligt er nu in onze koelkast en alhoewel er vast al dingen opgegeten zijn wanneer jullie dit lezen is het een realistisch beeld van wat er in de koelkast ligt. Op zondag is de koelkast vrijwel leeg op een pot augurken, uitjes, bier en lactosevrije melk na en op maandag is hij weer helemaal gevuld.

Wat ligt er altijd in jullie koelkast?

Geef een reactie