5 Responses

 1. Elize
  Elize 29 juli 2014 at 07:40 | | Reply

  Haha ja! Dat heb ik ook! En ik koop het meeste inderdaad ook niet (alleen als er iets in de aanbieding is dat ik echt heel vaak gebruik), maar het is gewoon een soort rustmomentje voor me of zo iets 😛

 2. Mirjam
  Mirjam 29 juli 2014 at 11:28 | | Reply

  Ik krijg ze automatisch in mijn mailbox:
  Kruidvat, Hema, Etos, Lidl, Action, Xenos, Bever.

  En nu we aan het verbouwen zijn ook Gamma, Praxis, Karwei, Formido en Hornbach.

  Inderdaad, soms erg fijn om even door te bladeren. En leuk als ik leuke aanbiedingen tegen kom. Ik koop bv veel kindercadeautjes in het vooruit, als dit in de aanbieding is.

 3. Kati
  Kati 29 juli 2014 at 11:46 | | Reply

  Hehe, the title of your post made me giggle 😀

  I paged all the folders for years, then realized I was spending too much money on deals and placed a sticker on our doors so we don’t get them anymore.
  I do, however, get the digital versions to my mailbox now. I especially look forward to De Tuinen. They have glutenfree products, tea and nuts in discount quite often. I also buy there most of my cosmetics when there is an action. Another folders I like are Kruidvat and Etos. I never pay full prize for laundry powders or dish soap. I always buy them when they are 1+1 for free 😉

 4. Mademoiselle Sophistique
  Mademoiselle Sophistique 29 juli 2014 at 11:47 | | Reply

  hehe grappig, ik doe dit ook supergraag 😀 ik blader thuis altijd door de folders

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.