Eens in de zoveel tijd draai ik alle verpakkingen van een schap om, om te kijken of het glutenvrij is of niet. Dit keer draaide ik alles om van het Mexicaanse schap met onder andere AH eigen merk en Casa Fiësta. Casa Fiësta heeft allerlei kruidenmixjes voor o.a. burrito’s. Zo vond ik ook het zakje met crispy chickenbites, ik dacht niet dat deze mix glutenvrij zou zijn maar dat was hij wel!
Benodigdheden
Zakje Casa Fiësta chickenbites
500 gram kipfilet
olie
bakplaat
bakpapier
How To?
Snijd de kip in hapklare stukjes. Voeg in een kom het zakje chickenbites mix en 2 eetlepels olie door elkaar. Voeg daarna de kip toe en schep het mengsel goed door elkaar zodat alle kip onder de mix zit. Verwarm de oven op 200 graden, op de verpakking staat 225 maar voor kleine hapklare stukjes is dat te warm en dan kan je kip taai worden, en leg alle kipjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zet de bakplaat voor 15 minuten in de oven en draai de kipjes tussendoor nog een keer om.
Deze kip is heerlijk met rijst, sla, quacemole en tomaat. Maar je kunt hem ook goed serveren als een partysnack.
Eet smakelijk!
Oooooh, dat ziet er echt hemels uit! Is vast lekkerder dan die kant en klare kipnuggets uit de vriezer, haha.