5 Responses

 1. Veronique
  Veronique 31 januari 2015 at 14:28 | | Reply

  Yay! Gefeliciteerd! Ik doe zeker graag mee! Ik heb wel enkel je facebookpagina geliked want je twitter kon ik niet vinden :S

 2. Elize
  Elize 31 januari 2015 at 23:24 | | Reply

  Gefeliciteerd!! Op naar nog een mooi blogjaar!
  Ik doe ook graag mee. Ben vooral benieuwd naar het Goodfood tijdschrift 🙂
  Ik volg je al op Twitter en Facebook.

 3. Anita H.
  Anita H. 1 februari 2015 at 14:43 | | Reply

  Gefeliciteerd, om te beginnen!!
  Die kaars is natuurlijk hartstikke leuk om in de woonkamer neer te zetten. Maar ik heb vooral interesse in het tijdschrift. Gezond koken vind ik erg belangrijk. En ik neem aan dat ik hieruit wel wat inspiratie kan opdoen.

 4. Julie
  Julie 3 februari 2015 at 12:34 | | Reply

  Gefeliciteerd Suzanna! Ik vind jouw blog echt uniek en erg origineel! Hopelijk komen er nog vele jaren bij! 🙂

 5. Kati
  Kati 9 februari 2015 at 13:59 | | Reply

  Congratulations Suzanna!
  It must feel really nice to see a transition between 2 years ago and now. I see it on my own blog as well. I like to read your blog because I always learn something new from you; is it a new product, a new book or an opinion- there is always something new that I haven’t heard of before. I am already following you 😀 I would like to win your pakketje because I really like to try out both favorite things of yours.
  Wishing you many blogging years ahead!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.