9 Responses

 1. Wouter
  Wouter 31 januari 2014 at 13:25 | | Reply

  Hey Suuz,

  Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog!

 2. Mirjam
  Mirjam 1 februari 2014 at 08:08 | | Reply

  Van harte gefeliciteerd!
  Jij woont toch (in de buurt van) groningen? Ik ben wel erg benieuwd naar Toet, het toetjesrestaurant met ook veel glutenvrije toetjes. Kan je daar een review over schrijven?
  Groet, Mirjam

 3. Karen
  Karen 1 februari 2014 at 11:04 | | Reply

  Hai Suzanna,

  Nog van Harte Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog!! Ik zou zeggen ga zo door, ik verheug me er altijd weer op wat je nou weer bedacht hebt!
  Dikke kus
  Karen

 4. Yrla
  Yrla 5 februari 2014 at 12:22 | | Reply

  Hahahaha ik schoot wel heel erg in de lach toen ik de laatste zin las. Voelde me een beetje aangesproken, flauw hoor 😉 haha nee heeel begrijpelijk. Maar waarom ik eigenlijk een berichtje wou plaatsen. GEFELICITEEERD!, de tijd is supersnel gegaan! En erg leuk met die statistieken 😀 Effectief mens dat je bent!

 5. Monique
  Monique 16 februari 2014 at 12:53 | | Reply

  Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat. Mijn jongste dochter (13) en ik moeten helaas glutenvrij eten. Hoewel, helaas? Gelukkig zijn er de laatste jaren veel meer gv producten gekomen en meer plaatsen waar we zonder zorgen heerlijk kunnen genieten. Jammer is het wel dat door de hype mbt gv eten sommige mensen juist iets hebben nu van zie je wel, ze het is wel gezond voor je, maar je kunt best eens zondigen. Heel veel succes de komende jaaaaaaren 😉

 6. Monique
  Monique 16 februari 2014 at 12:59 | | Reply

  Idee; maak eens een blog over allemaal feestelijke dingen. gv kraamhapjes en attenties, gv (kinder) traktaties, lekkere/gezonde hapjes voor mee naar school/werk, gv feestmaaltijden, gv high tea, gv abraham/sara, gv hoeft geen straf te zijn, maar kan ook een feestje zijn.

 7. Sharon van rijnstra
  Sharon van rijnstra 16 februari 2014 at 16:59 | | Reply

  Gefeliciteerd! Idee: maak per provincie een verhaal over gv vriendelijk deze pronvincie is! Ik ben namelijk wel benieuwd hoe andere landgenoten het gv vriendelijkheid in hun woonplaats ervaren!
  Succes en ga zo door!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.