7 Responses

 1. Elize
  Elize 18 juni 2014 at 07:52 | | Reply

  Stiekem erger ik me steeds meer aan Goody Good Stuff. Ik hoor van best aardig wat mensen dat ze er ziek van zijn geworden (ook van de wat minder gevoelige mensen). De verklaring kreeg ik per mail van Goody Good Stuff: er wordt tarwe gebruikt in de mallen waar de snoepjes in gemaakt worden en er zitten andere ingredienten in die op basis zijn van glutenbevattende granen (waarschijnlijk de glucosestroop). Ik begrijp niet waarom het per se nodig is toch gluten te gebruiken als je een glutenvrij snoepje wilt maken. Gebruik gewoon mais of rijst of tapioca of zo. Zeker wat betreft de glucosestroop (daar zit in eigenschappen toch geen verschil in of je het van tarwe of mais maakt). Ik weet dat dit bij meer bedrijven zo is, maar zeker bij een ‘glutenvrij’ snoepje waar dan wel weer opstaat ‘bevat sporen van tarwe’ (ofzoiets) irriteert het me. Als je erg gevoelig bent zou ik het dus niet eten, als je wat minder gevoelig bent zou ik alsnog opletten dat je er niet te veel van eet.

 2. Elize
  Elize 18 juni 2014 at 09:40 | | Reply

  Het is overigens natuurlijk wel gewoon onder de norm. Maar het snoepje had volgens mij gemakkelijk veel glutenvrijer kunnen zijn.

 3. Sandra
  Sandra 18 juni 2014 at 10:27 | | Reply

  Wij vonden de smaken vooral heel erg tegenvallen. De perziken gaan nog wel, maar vind dat hele zachte persoonlijk niet zo lekker, maar die beertjes daar zat een hele weeïge smaak aan. Wij kopen het niet nog eens.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.