8 Responses

 1. Julie
  Julie 20 april 2018 at 12:35 | | Reply

  Ik vind zulke dingen er altijd super uitzien, maar als ik niet weet wat ik in mijn mond stop, twijfel ik toch! 🙂 Ik ben wel benieuwd naar die Mochi Meloen smaak!

 2. Laura
  Laura 20 april 2018 at 13:36 | | Reply

  Wij hebben een gelijkaardige winkel niet zo heel ver van het centrum en ben eigenlijk altijd verrast door het assortiment! Top dat nu ook Toko meer aandacht besteedt aan mensen die een glutenvrij diet moeten/willen volgen.

 3. Jouvence
  Jouvence 20 april 2018 at 21:28 | | Reply

  Volgens mij zit er bij mij geen toko in de beurt, best jammer eigenlijk. De mihoen goreng met oestersaus ziet er erg lekker uit!

 4. nicole orriens
  nicole orriens 21 april 2018 at 08:49 | | Reply

  Ik kom er eigenlijk nooit moet ik zeggen. Maar het ziet er wel exotisch uit allemaal. Leuk!

 5. Dhini
  Dhini 21 april 2018 at 10:52 | | Reply

  Leuk dat nu bij de toko ook glutenvrije producten verkopen. De fruit mochi ben ik benieuwd naar

 6. Luc van de Wiel
  Luc van de Wiel 21 april 2018 at 15:13 | | Reply

  Fijn dat het er is! 🙂

 7. Rory
  Rory 23 april 2018 at 09:13 | | Reply

  Ik kom al bij de toko vanaf dat ik een klein kind was. We kochten daar voornamelijk groente (vers), tahoe en taugé. De pakjes soep zijn niet super gezond overigens. Niet al te vaak eten zou ik zeggen. Maar als je alle zakjes die erin zitten achterwege laat, dan eet je eigenlijk gewoon (witte) noedels. Heel veel producten die je hebt gekocht ken ik eigenlijk ook niet.

 8. The lemon kitchen
  The lemon kitchen 23 april 2018 at 09:35 | | Reply

  Ik kan echt heel lang blijben in toko’s, al die fantastische producren die ik wil uitproberen. Ik ben nu ook een beetje ban de Koreaanse keuken! Daarvoor vooral Thais.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.