3 Responses

 1. Yrla
  Yrla 5 februari 2014 at 12:31 | | Reply

  En smoothieees! Men neme 1 banaan, 1 peer, en bevroren frambozen. Men flikkert de hele heisa in een staafmixer (of in 5 keer als men Yrla heet) en mix het met een fruitsap (appel of iets wat in de aanbieding is). En klaar! Puur natuur (als je ecologische spullen koopt dan)

  Probeer zelf niet teveel zuivel te eten omdat ik dat ten eerste niet lekker vind, en ten tweede ik een pukkeluitbarsting krijg. Gedroogd fruit kan ik me ook ziek in eten maar als je meer dan een handjevol eet is het al ongezond dus dat ook maar niet. Bittere chocola vind ik net als jij alleen lekker met een mix, het liefst met citroen en gember <3.

  Hummus heb ik nog nooit gehad omdat de naam me vies klinkt. Haha stom he. Heb het ook nog nooit in de winkel gezien, maak meestal dipsaus zelf (je weet wel, creme fraiche mengen met een zakje xD). Enige keer dat ik stangselderij lekker vind. Met heul veul dip! Omnomnom. En zo weet ik een gezonde snack alsnog ongezond te maken, haha 😀

 2. mirjam
  mirjam 6 februari 2014 at 09:38 | | Reply

  He, die Pumpkin reep ken ik niet. Ga ik binnenkort eens uitproberen!
  Vult hij een beetje? Dat vind ik het grootste euvel bij glutenvrije energierepen: Ik moet er vaak 2 eten om een beetje gevuld gevoel te krijgen. En dat maakt het wel erg duur…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.