Getest: Garden Gourmet & Croky Paprikachips

Eens in de zoveel tijd plaats ik een blogpost met nieuwe producten die wij hebben geprobeerd en wat we ervan vonden. Vandaag heb ik weer twee nieuwe producten voor jullie en ik kan alvast verklappen dat het fantastische producten zijn wat mij betreft!

Paprikachips – Croky
Garden Gourmet & Croky Paprikachips
Laat ik maar met de deur in huis vallen want laatst plaatste iemand deze glutenvrije tip. Wij renden meteen naar de winkel om een zak met het nieuwe recept op te halen. De paprikachips van de Lidl was ook glutenvrij, nu volgens mij niet meer, maar eigenlijk vond ik die te zoet.
Garden Gourmet & Croky Paprikachips
Deze chips is absoluut niet te zoet en ik kan je verklappen dat er tot nu toe al wel 4 zakken doorheen zijn gegaan in dit huishouden. Paprikachips was altijd mijn favoriet, samen met de bolognesechips van Croky dus als ze die ook nog even glutenvrij maken dan ben ik natuurlijk helemaal blij want dan kan ik Thomas eindelijk die heerlijke chips laten proeven. Overigens is de Croky deze week in de aanbieding bij de Albert Heijn. Let alleen wel even op dat je de goede zak pakt want er schijnen nog wat oude zakken in de omloop te zijn!

Vegetarische burger met wortel en munt – Garden Gourmet
Garden Gourmet & Croky Paprikachips
Iedereen die zowel glutenvrij als vegetarisch wil leven weet dat er bijna geen vleesvervangers zijn die glutenvrij zijn. Deze is dat wel en wat is hij lekker zeg! Zelfs Thomas vond hem lekker en zei dat hij het niet erg zou vinden als we deze burgers eens in de zoveel tijd aten. Er was een tijdje terug bij de AH een deal waarbij je 3 pakjes vlees of Garden Gourmet voor 7 euro kon kopen. Ik kocht er maar eentje want ik wilde eerst weten of we ze wel lekker zouden vinden. Helaas verkoopt mijn AH deze normaliter niet, dus ik moet in Groningen maar eens kijken of ze deze versie misschien daar verkopen.

En dit waren de glutenvrije producten van deze keer. Hebben jullie deze producten gezien of misschien al wel geprobeerd? Wat vond je er van?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.