Twee week geleden kwam er geen foodweek online omdat ik ziek was en daarom laat ik jullie vandaag eten van 4 week zien. Natuurlijk hebben we veel meer gegeten dan de foto’s die ik laat zien, maar anders krijg je zo’n enorme blogpost dat je misschien wel 4 week bezig bent om alles te bekijken. Kijk snel mee naar de foodweek van week 44, 45, 46 en 47!
Vandaag was een werkdag en daarom houden we het lekker simpel met rijst, wokgroenten, garnalen en een zelfgemaakt sausje. Het was heel lekker, maar het was wat mij betreft nog lekkerder als er knoflookgarnalen waren geweest in de winkel maar helaas waren die uitverkocht.
Ik maakte een smoothie, at druiven, Alpro yoghurt en wat Wasa crackers met selleriesalade en kaas. Later die dag werd ik ziek en na alles checken bleek dat er toch melk in de selleriesalade zat. Jammer want ik vind selleriesalade erg lekker.
Op vrijdag maakte ik een quiche voor het weekend en we aten er zowel voor de lunch als diner van met een lekkere salade erbij. De laatste tijd vind ik het heel lekker om appels, peren en druiven door de salade te doen. Ik weet dat niet iedereen fan is van zoet met hartig maar Thomas en ik vinden het heel erg lekker.
Wederom een simpele maaltijd want ik heb de Slowcooker aan het werk gezet met bouillon, vlees, krieltjes en runderbouillon. Het was heel erg lekker omdat het zo koud was en een goed vullende maaltijd was. Echt ideaal een Slowcooker.
Voor de lunch maakte ik tosti’s voor ons maar ik kreeg deze 4 broodjes niet op dus ik gaf ook nog wat aan Thomas. Hij heeft altijd plek voor het eten wat ik niet op krijg. Het zijn trouwens tosti’s met ham, kaas en een dot ketchup.
Dit recept hebben jullie al op de website kunnen zien namelijk de cottage pie. De voorbereiding is even werk maar daarna heb je iets wat je makkelijk in de oven kunt schuiven. Wij konden er met zijn tweetjes twee dagen van eten en dat is ook altijd fijn.
Deze crackers van Nairn’s waren nieuw voor mij maar ik vond ze erg lekker met wat kaas. Erbij at ik vla van Alpro en twee mandarijntjes voor de vitamines.
Thomas at niet mee op deze dag dus ik besloot lekker voor mezelf te koken. Ik maakte zoete aardappelfrietjes en at ze met een beetje ketchup, een paar kipfingers, een hele paprika en een salade met tomaat en komkommer. Het was heel erg lekker.
We kochten vegetarische paté van Kips en ik smeerde dat op een paar crackers. Ik at de overgebleven knakworstjes van eerder die week erbij, samen met een heerlijk rijpe peer.
’s Middags dronk ik warme chocolademelk met marshmallows in mijn nieuwe ijsbeermok. Gelukkig heb ik nog meer chocolademelk gevonden die ik kan drinken naast die van Twinings want de pot gaat aardig snel leeg met al die koude dagen.
Voordat we naar een familiefeestje zouden gaan, besloten Thomas en ik weer iets te eten bij Bonjour Vietnam. Het eten was weer fantastisch zoals altijd en dit keer was ik eerder klaar met eten dan Thomas, haha. Erbij had ik een lekkere ijsthee.
Op de glutenvrije markt in Assen kochten we onder andere wafels van Consenza en omdat het weekend was, mocht ik van mezelf wafels met chocolademelk. Om het een klein beetje gezond te maken, at ik er weer een peer bij.
Dit lijkt een hele rare maaltijd. We namen 4 loempia’s mee uit Zuid-Holland en hadden al besloten om Chinees te halen. Voor de lunch hadden we van alles van de Chinees, maar ’s avonds wilden we het simpel houden. Vandaar rijst, nasi en twee loempia’s.
En dit is alles wat ik op de foto heb gezet de afgelopen 4 week aan maaltijden. We zijn ziek geweest, hebben het heel druk met van alles op het moment dus dan schiet het foto’s maken er wel eens bij in. Hebben jullie nog iets lekkers gegeten?