Waarschijnlijk heb ik dit al vaker gezegd maar de afgelopen twee week zijn echt voorbij gevlogen. Het waren de eerste twee weken na onze vakantie en we moesten weer een klein beetje acclimatiseren. We maakten het huis schoon, gingen naar een voorstelling van Gabriel Iglesias en vierden de verjaardag van Thomas!
Havermout met melk, banaan en een zelfgemaakt bessenprutje en dit was hartstikke lekker. Normaliter doe ik er wel eens een klein beetje nutella in maar dit keer hadden we nog wat bessenprut over dus besloot ik dat er maar over te gieten.
We hadden nog eiernoodles van de LIDL liggen en we kochten er een kant en klare woksaus van Amoy bij en samen met wat groenten en kip was het een heerlijk maaltje. Volgens mij aten we er ook wat rauwe cashewnoten doorheen voor de knapperige textuur.
We hadden nog wat kliekjes wortel, bloemkool en aardappel over dus ik maakte wat bouillon en deed alles samen in de blender. Het werd een heerlijk soepje en omdat de dagen wat kouder waren was het wel welkom. Ik at er drie rijstwafels bij met een halve avocado erop.
Op deze zaterdag aten we een lekker visje met zout en peper, maïs, salade met tomaat, komkommer en vinaigrette, bloemkool met een tuinkruiden sausje en een gepofte aardappel. Thomas had gebakken aardappels in plaats van een gepofte aardappel.
Het was al een tijd geleden maar de kip Tandoori van de Albert Heijn is erg lekker en de pittigheid was met de kou ook wel lekker. We aten er witte rijst, cashewnoten en een mengeling van tomaat en komkommer bij.
Ik had havermoutmuffins gemaakt met geprakte banaan erin en ze waren erg lekker. Erbij at ik witte druiven en frambozen die toevallig allebei in de aanbieding waren.
Deze foto maakte Thomas van mij terwijl ik mijn Poké bowl aan het klaarmaken was. Ik heb zijn Rammstein shirt aan, haha!
En zo zag mijn Poké Bowl eruit. Sushirijst met maïs, komkommer, mango, wortel, sla, edamame, verse zalm, mangosaus en sojasaus.
Thomas was jarig en hij mocht kiezen wat hij wilde eten en dat werden lekkere frietjes, saus en een hamburger met kaas erop. Ook koos hij er een heerlijke aardbeienmilkshake bij.
En de zondag erna aten we tater tot casserole. Daarin zit gehakt met sperziebonen, ui, worcestershire saus en erop een laag aardappelkroketjes en een laag kaas. Ik had niet zoveel trek na alle taart en heerlijke hapjes van het weekend, haha!
En dit was de foodweek van week 37 en 38 en het was druk en daarom hebben we niet heel uitgebreid gekookt. Hopelijk kan ik binnenkort weer wat uitgebreidere maaltijd neerzetten maar tot die tijd is dit ook prima.