Doos van Scoupy

Kennen jullie Scoupy? Dat is een applicatie op je telefoon waar je op bepaalde producten korting krijgt of soms zelfs gratis producten. Je koopt het product, stuurt een foto van je bon op en krijgt je geld terug. Soms verkopen ze ook dozen met een hoop producten voor een lage prijs. Normaliter koop ik ze niet maar nu wel en ik wil jullie graag laten zien wat er in de doos zit.

Scoupy
Toen mijn pakket aankwam opende ik de doos en dit is wat ik zag. Ik heb €5,99 inclusief verzendkosten betaald want er zaten een aantal producten in die ik sowieso wel zou kopen. Dan heb je de aankoopprijs er uit en is de rest een leuke extra.

Scoupy
Deze twee zakken zoete aardappelchips haalde ik als eerst uit de doos. Ik ben gek op zoete aardappel dus dat komt goed uit! Na een snelle zoektocht op Google kom ik er achter dat deze chips ongeveer tussen de €2,50 en €3,00 per zak kost.

Scoupy
Plantaardige melk is altijd welkom in dit huishouden want we gaan er soms enorm snel doorheen met toetjes, maaltijden en alle lekkere ontbijtjes die we maken. Een pak van deze melk kost €1,87 bij de Jumbo.

Scoupy
Een pakje Opkikker in de smaak Tuinkruiden is ook gluten- en lactosevrij. Er staat wel op de verpakking dat deze er mogelijk in zouden kunnen zitten maar ik zie dit altijd meer als indekking van de fabrikant. Bij de grote supermarkten kost een pakje Opkikker ongeveer een euro.

Scoupy
Verder een zak noodles en een zak met rijst. De noodles geven we natuurlijk weg en de rijst kunnen we gewoon gebruiken. Gemiddeld kost deze ongeveer €1,75 en de rijst van Lassie kost €1,95 bij Jumbo.

Scoupy
Ook zat er een zakje snoep van Maoam in maar daar kan ik geen prijs van vinden want ik denk dat het een proefzakje is. Helaas kunnen we de pindakaasrrepen (€2,97) van Calvé niet eten omdat ze haver gebruiken die niet glutenvrij is. Dus ook die moeten we weggeven =(

Scoupy
Om dit product bestelde ik de doos eigenlijk want wat is het handig om een vegetarische rookworst te eten bij de stamppot. Hij is eigenlijk meer voor Thomas dan voor mij want ik ben geen fan van rookworst. Ik ben geen fan van rooksmaak aan producten. De vegetarische worst kost €3,96 bij de AH.

Scoupy
Er zat een groot pak rijst in de doos van Tilda. Voor dit pak rijst betaal je bij de Albert Heijn €2,46 en rijst is altijd handig om in huis te hebben. We hadden nog niet genoeg rijst in huis, maar nu wel, haha!

Scoupy
Alcoholvrij bier is iets wat we hier in huis niet drinken, vanwege gluten, en deze twee producten gaan dan ook naar iemand anders. Het flesje kost ongeveer 60 cent en het blikje kost ongeveer 80 cent.

Scoupy
Lipton is ook favoriet en daarom was ik blij dat er wat in de doos zat. Helaas was het flesje ijsthee niet naar mijn smaak. Schijnbaar doen ze altijd rare smaken in dit soort dozen want het flesje was matcha met komkommer en mint. Gelukkig heeft Thomas hem opgedronken! Het flesje kost in de winkel €1,05 en het blikje ongeveer 50 cent.

Scoupy
Nog twee producten die wij helaas niet kunnen gebruiken maar ze vinden vast snel iemand die ze wel graag opeet. Koekjes van Sultana (€1,95) en havermoutrepen van Quaker (€1,90).

Scoupy
De laatste producten in deze doos zijn twee pakjes Dixap (€0,70 voor 2 pakjes), een zakje Indomie (€0,40) en een kleine tube met tandpasta van Sensodyne (€1,19). De Indomie heb ik wel weggegooid omdat het zakje open op de bodem van de doos lag.

Scoupy
Dit zijn de producten die we weggeven omdat er gluten in zitten. Het totaal wat we weggeven is ongeveer €9,97 maar gelukkig blijft er nog genoeg over!

Scoupy
Deze producten houden we en als ik alle getallen bij elkaar optel kom ik ongeveer op €19,68 uit en dat is veel meer dan we hebben betaald. Al deze producten zijn bruikbaar voor ons dus die €5,99 hebben we er zeker uitgehaald.
Ik ben enorm tevreden met de inhoud van de doos en ik vind het ook leuk om af en toe dit soort dingen te kopen. Natuurlijk let ik wel op de inhoud want ik wil niet dat bijna alles onbruikbaar is voor ons.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.