De Gebaksjuwelier

Wie al een tijdje glutenvrij is, kent vast de Gebaksjuwelier. De Gebaksjuwelier maakt heerlijk ambachtelijk gebakken brood en banket en het is ook nog eens glutenvrij! Deze bakkerij zit in Culemborg en je kunt zowel in de winkel zelf lekkere dingen kopen of zoals ik heb gedaan lekkers op het internet bestellen!

De Gebaksjuwelier
Ik wilde eigenlijk al heel lang iets proberen van de Gebaksjuwelier en ik had al meerdere bloggers helemaal enthousiast zien schrijven over deze producten. De coeliakiemaand ging niet door maar de Gebaksjuwelier wilde toch iets doen en daarom kun je de hele maand producten bestellen in de webshop en geen verzendkosten hoeven te betalen. Ik vind dit een mooi gebaar en daarom wilde ik wat producten bestellen om te reviewen!

De Gebaksjuwelier
Ik kocht een licht meerzaden brood voor Thomas en hij vond het erg lekker. Het enige nadeeltje wat hij kon benoemen was dat de plakjes nogal klein zijn. Hij vindt grotere bammetjes fijner maar de smaak was goed en volgens mij vulde het ook goed. En ziet dit brood er niet mooi uit?

De Gebaksjuwelier
Ook bestelde ik 6 croissants waarvan ik er 3 in de vriezer heb gedaan voor een andere keer. Ze zien er heel mooi uit en smaken en ruiken ook heel lekker. Ik ben benieuwd of de andere drie broodjes nog net zo lekker zijn als ik ze uit de vriezer haal en weer opwarm!

De Gebaksjuwelier
Deze chocolade schuimkoekjes met hazelnoot schreeuwden gewoon mijn naam en daarom moest ik ze wel bestellen. Ze zijn wat harder dan ik had gedacht maar de smaak is heel goed. Echt een chocoladebom en dat vind ik lekker!

De Gebaksjuwelier
Als laatst bestelde ik deze koffiebroodjes want ze zagen er op de website gewoon ontzettend lekker uit. Thomas vroeg of er koffie in zat, maar ik zei dat je deze broodjes bij de koffie eet. We aten op zondagochtend zowel een croissant als het koffiebroodje en ik moet eerlijk zeggen dat het een heerlijk ontbijt was. Ik denk dat ik de koffiebroodjes nog lekkerder vind dan de croissants want die rozijnen die erin zitten geven het nog nét dat beetje extra.

De Gebaksjuwelier
Ik kreeg ook een heel handig kaartje bij de bestelling waar op stond hoelang alles houdbaar is zowel buiten als in de vriezer. Ook stonden er instructies op voor het opwarmen van de broodjes.

De producten van de Gebaksjuwelier zijn fantastisch lekker en ik moet eerlijk toegeven dat als ik niet wist dat de producten glutenvrij waren, ik het ook niet zou proeven. De producten zijn luchtig, smeuïg en ze zien er ook gewoon heel erg lekker uit! Ik bestel zeker nog eens vaker via de webshop en misschien moeten we ook maar eens langsgaan in Culemborg voor een high-tea want dat klinkt ook heel aantrekkelijk.

Kijk voor alle lekkere glutenvrije producten op de website van de Gebaksjuwelier! In mei kun je producten bestellen en hoef je vanwege #coeliakiemaand geen verzendkosten te betalen. Een leuke manier om deze webshop uit te proberen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.