De allerlaatste

Lieve lezers,

Na meer dan 6 jaar bloggen op Home of Comfort ga ik stoppen met mijn website. Wat heb ik genoten van het contact met lezers, merken en andere (glutenvrije) bloggers. Ik ben begonnen met mijn blog omdat glutenvrij weinig bekend was en mensen die er van hoorden dachten dat het vies was. Daar wilde ik verandering in brengen want als je glutenvrij moet leven heb je de kans om juist veel versere en lekkerdere producten te maken en daardoor ook te eten. Al een tijdje voel ik dat ik weinig nieuwe dingen hoef te delen omdat glutenvrij nu best bekend is bij het grotere publiek. Voor mezelf voelt het als de perfecte tijd om te stoppen en andere dingen te gaan ondernemen.

Ik heb recepten gedeeld en heel veel producten getest. Bij het testen van producten en recepten heb ik contact gehad met veel andere mensen. Zowel lezers, andere glutenvrije bloggers, merken en op events en beurzen kwam ik veel andere mensen tegen die glutenvrij moeten eten. Deze mensen maakten het waard voor mij om bezig te blijven met Home of Comfort. Nu ik ermee stop, kom ik deze mensen vast nog tegen en het zal leuk zijn ze te blijven zien.

Natuurlijk kan ik niet stoppen zonder iets achter te laten en daarom ben ik al tijden bezig met het verzamelen van mijn meest favoriete recepten. Deze heb ik gebundeld in verschillende e-book en kun je downloaden als pdf. Mochten er recepten (die niet in de pdf’s staan) of blogs zijn die je wilt bewaren, heb je nog tot en met januari de tijd. Daarna gaat Home of Comfort permanent offline.

Bedankt voor 6+ mooie jaren!

Liefs Suzanna

E-book Ontbijt & Lunch

Dit bestand is erg groot en daarom kun je hem niet previewen, maar downloaden kan wel.
E-book Diner

E-book Kerstmis

Dit bestand is erg groot en daarom kun je hem niet previewen, maar downloaden kan wel.
E-book Toetjes & Zoet

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.