6 Responses

 1. Elize
  Elize 1 juli 2014 at 08:15 | | Reply

  Leuk om te lezen! Dan ga ik ze ook eens proberen 🙂

 2. Chantal
  Chantal 1 juli 2014 at 09:04 | | Reply

  Ik heb ze ook alle 4. De aardbei is al op, die is erg lekker! De perzik vond ik ook niet verkeerd, al is dat zakje nog niet helemaal leeg en ergens ook weinig trek om hem verder op te eten. Denk toch vanwege die vage smaak en de ontbrekende intense perzik smaak.

  De andere ga ik later proberen, maar als ik dit zo leeg ga ik eerst voor peer en dan de lekkere appel als laatste 🙂

 3. Kati
  Kati 1 juli 2014 at 12:27 | | Reply

  Nice that you have written the review. Yesterday I have seen a picture of the product on Tweeter for the first time and I became curious about it 🙂 I ate freeze dried strawberries in Poland last April and they were delicious. A walk to Action it is! 😀

 4. Kiss & Make-up
  Kiss & Make-up 1 juli 2014 at 14:14 | | Reply

  Ik hou wel van gedroogd fruit, dus dit is wel iets voor mij 🙂 Lekker om te combineren met nootjes.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.