Blogmas 14: Boodschappen week 50

Het is 14 december en daarom ook tijd voor Blogmas dag 14. Vandaag wil ik jullie laten zien wat voor boodschappen ik deze week heb gekocht. Eerder dit jaar liet ik veel vaker zien wat we kochten in de supermarkt en omdat het alweer een tijdje geleden was, leek het me nu leuk om te laten zien. Ook vertel ik jullie wat ik met de producten ga klaarmaken.

Boodschappen
Bij de Albert Heijn hebben ze op dit moment de hamsterweken en vaak zijn de producten dan 1 + 1 gratis. Zo ook de Spa Duo en ik vind dit een heerlijk drankje qua smaak en ook fijn dat er geen prik in zit voor de momenten dat ik daar geen zin in heb. De flessen Crystal Clear waren niet in de hamsterbonus maar wel in mijn persoonlijke bonus! Ik kreeg 40% korting per fles en aangezien de feestdagen eraan komen, is het fijn om iets in huis te hebben.

Boodschappen
Deze producten zijn voornamelijk om de voorraad aan te vullen. Onze mayonaise was bijna op en zo ook de basterdsuiker en gember. Thomas eet doordeweeks elke ochtend yoghurt als ontbijt en hij vindt volle yoghurt het lekkerst.

Boodschappen
We eten de laatste tijd best veel vegetarisch en omdat de tofu in de aanbieding was bij de Albert Heijn en het tot eind januari houdbaar is, besloten we twee pakken te kopen. We kochten een pakje vega gehakt voor de vegetarische lasagne en een pakje echt gehakt voor de Mongolian beef die we woensdagavond en donderdag voor de lunch aten.

Boodschappen
Deze producten zijn allemaal voor mij want de sushi is niet glutenvrij, popcorn is niet zijn meest favoriete snack en ook yoghurt van Alpro eet hij niet, haha! Dit zijn producten die ik lekker en fijn vind en ik had mazzel want de Propercorn was in de aanbieding.

Boodschappen
Een grote zak buitenbeentjes paprika en een grote bak champignons. Deze groenten krijgen wij met z’n tweetjes makkelijk op in een week. Ook kochten we een boeren leverworst voor op Thomas zijn brood. De paprika en champignons gaan door de risotto, vegetarische lasagne en Mongolian beef.

Boodschappen
De bosbessen waren in de aanbieding en ik ben gek op bosbessen. Verder kochten we een tros bananen en deze zijn lekker goedkoop en ze smaken net zo goed als die van Chiquita

Boodschappen
Thomas neemt elke dag minstens 2 of 3 stuks fruit mee naar het werk en het grootste deel daarvan zijn appelen. Deze waren in de aanbieding voor 1+1 gratis en ook de mango was in de aanbieding. De peren zijn voor mij want Thomas is daar niet de grootste fan van terwijl ik ze heel erg lekker vind.

Boodschappen
Het is erg handig dat er ook een aanbieding was voor salades voor op toastjes. We kochten komkommersalade en farmerssalade en pas nadat ik de ingrediënten uitvoerig bekeken heb. Ik wilde niet weer zo’n fout maken als met de selleriesalade want ik dacht dat die lactosevrij was maar daar bleek yoghurt en room in te zitten. De huzarensalade gaan we gebruiken met kerst voor bij de gourmet en de crèmepate is voor de borrel met kerst net als de toastsalades. Verder kochten we nog een courgette voor in de lasagne, risotto en Mongolian beef.

Boodschappen
En als laatst kochten we twee grote flessen met vaatwasmiddel want ook deze waren in de hamsterbonus en dat scheelt 8 euro! We kopen altijd vaatwasmiddel in de aanbieding en gelukkig kun je met zo’n fles echt heel lang doen.

Verder hebben we niks gekocht maar we hebben door de hamsterbonus veel korting gekregen. Volgens het bonnetje is ons voordeel €16,70 en dat vind ik echt best wel veel. We doen altijd boodschappen aan het begin van de week en aan het einde van de week kopen we nog wat sla en waarschijnlijk nog wat extra appels. Voor de rest hebben we alles al in huis!

Wat kopen jullie regelmatig?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.