2 Responses

  1. Yrla
    Yrla 31 juli 2013 at 14:21 | | Reply

    Lush producten! Nog niet heel veel geprobeerd maar alles bevalt tot nu toe. Shampoo, geurtjes, gezichtsscrub en gezichtsschoonmaakspul. En ook nog allemaal eco, zonder rare toevoegingsstoffen en al dat soort hupseflups. Afgezien van mijn shampoo waar wel iets in zit, maar dat hebben ze er duidelijk bij gezegd. Genoeg alternatieven zonder in elk geval.

  2. Dana
    Dana 5 augustus 2013 at 11:43 | | Reply

    Ik heb zaterdag de sea salt scrub van de Action gekocht, en ik ben er erg blij mee! Ruikt echt overheerlijk, en is precies grof genoeg. Verder ben ik fan van mijn body butter van de Body Shop, in Ginger, ruikt ook superlekker.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.