Apeldoorn: Snackbar Kokkie

Afgelopen weekend vierden we de trouwdag van mijn ouders in Beekbergen. Na een hele dag in de dierentuin te hebben gelopen besloten we om naar een snackbar te gaan waar ze veel glutenvrije snacks op het menu hebben. Vandaag vertel ik jullie waar we heen gingen en wat we er van vonden.

Snackbar Kokkie
Op internet las ik al bij meerdere glutenvrije blogs dat deze snackbar het walhalla voor de glutenvrijers onder ons zou zijn. Kokkie in Apeldoorn verkoopt namelijk een hele waslijst aan glutenvrije snacks, friet, satésaus en ook een glutenvrij hoorntje bij je ijs schijnt geen probleem te zijn.

Met deze fantastische reviews onder de arm stapten wij deze zaak vol vertrouwen in. Helaas waren de serveersters/uitbaters een beetje knullig. Ze wisten wel dat de sauzen glutenvrij waren maar of er in de satésaus ook melk zat, moesten ze even nakijken. Helaas zat er wel melk in dus geen patatje oorlog voor mij.

Dat schijnt overigens ook anders te zijn bij deze frietzaak. Bij ons in het Noorden is een patatje oorlog gewoon friet met mayonaise en satésaus. Hier was het mayonaise, curry, satésaus en ui eroverheen. Overigens ligt dat niet aan de zaak! Wij hebben er nooit over nagedacht of het overal hetzelfde is.

Snackbar Kokkie
Het eten werd redelijk snel gebracht en de volgende keer zal ik vragen of ik mijn mayonaise ernaast mag want het was echt veel. Mijn friet zwom in de mayonaise. Thomas vond dat overigens geen probleem dus het is gewoon persoonlijke voorkeur.

We vonden het eten allemaal lekker, de keus was uitgebreid en we hebben allebei nergens last van gehad. Helaas leken de dames achter de toonbank niet echt geïnteresseerd en daarom voelden we ons niet welkom.

Glutenvrij helemaal top maar de klantenservice mag wel iets vriendelijker.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.